Dačić: Obećanja u kampanji mogu se uporediti sa bajkama braće Grim

Izvor: Press, 19.Feb.2014, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Obećanja u kampanji mogu se uporediti sa bajkama braće Grim

Dačić je garantovao u ime koalicije da će biti na strani radnika, seljaka, penzionera i da će braniti državne i nacionalne interese.

On je naglasio da će koalicija koju predvodi biti protiv mafijaša, bogataša i svih onih koji žele da unište zemlju.

Dačić je naglasio da ne mogu penzioneri i oni sa malim platama da plaćaju ceh takozvanih reformi upitavši "koji to čarobnjak može da izvede a da mu pri tome još i aplaudiraju".

"Moramo da pokrenemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << proizvodnju i otvaramo radna mesta, jer samo time možemo da rešimo probleme", rekao je on, kritikujući one koji su u poslednjih 14 godina sprovodili razne reforme u Srbiji, čiji je cilj da sada u odnosu na to vreme ima duplo manje radnika.

On je upitao da li je to normalno, s obzirom da su oni koji su od 2000. godine bili na vlasti, bili miljenici međunarodne zajednice i mogli da rade šta su hteli.

"To su lažne reforme, lažni reformatori, lažne mesije, koje tako spasavaju svoje stranke", rekao je on.

Dačić je ukazao da u ovoj kampanji ima mnogo lažnih obećanja ali i onih koji napadaju koaliciju oko socijalista, uporedivši to sa "zujanjem komaraca".

Prema njegovim rečima, obećanja u ovoj kampanji mogu se uporediti sa bajkama braće Grim, crtanim filmovima koji su nekada puštani uoči drugog dnevnika...

Dačić je pozivajući građane da izađu na izbore i glasaju za sebe, istakao da se socijalisti i njihovi koalicioni partneri ne plaše onih koji misle da je držva Srbija toliko bezvredna da neko od njih može da dođe na vlast.

Prema njegovim rečima, sve njih treba staviti u isti koš i reći im "doviđenja" jer socijalisti i njihovi partneri, kako je naveo, rade u interesu i građana i države.

On je istakao da su socijlasiti i on lično platili cenu za politiku koju su vodili do 2000. godine kao što je platio i Boris Tadić 2012. godine, zbog svoje politike.

On je naveo da nije Demokratska stranka izgubila vlast zbog Dragana Ðilasa, koji je bio gradonačelnik Beograda, već zbog Borisa Tadića koji je umislio da je "Amon-Ra" i "bog Zevs" a vodio je pogrešnu politiku.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.