Da li ste i zašto uhapsili državljanina Crne Gore FOTO

Izvor: B92, 28.Jun.2021, 23:47

"Da li ste i zašto uhapsili državljanina Crne Gore" FOTO

Zdravko Krivokapić upitao je prištinske vlasti da li su i zašto uhasili državljanina Crne Gore.

On je dodao da, ukoliko nije počinilac krivičnog dela, odmah bude pušten na slobodu.

Krivokapić je na svom Tviteru naveo da mediji objavljuju snimak na kojem snage KPS-a, uz primenu sile, hapse mladića za kojeg pišu da je iz Podgorice. "Od prištinskih vlasti tražimo da nam saopšte da li su i zašto uhapsili našeg državljanina, te da, ukoliko nije počinilac krivičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dela odmah bude pušten na slobodu!", napisao je Krivokapić.

Mediji su ranije preneli da je na Gazimestanu priveden mladić iz Podgorice jer je prigovorio pošto su specijalne policijske snage tzv. Kosova zatražile od jedne monahinje da otvori torbu.

Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore saopštava da je ambasada te zemlje u Prištini kontaktirala kosovske vlasti i da će preduzeti sve potrebne aktivnosti radi zaštite crnogorskog državljanina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.