Da li ste danas dobili besplatan kupon od Maksija? Stotine hiljada Srba na meti VELIKE PREVARE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2017, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste danas dobili besplatan kupon od Maksija? Stotine hiljada Srba na meti VELIKE PREVARE (FOTO)

Iz kompanije se ogradili

- Da proslavimo našu 10. godišnjicu, nudimo korisnicima šansu da dobiju ekskluzivne poklone iz vaučera, iPad-a, poklon-kartica i još mnogo toga. Čestitam! Ti si izabran.

Ovo je poruka koja je danas stigla na adrese mnogobrojnih korisnika društvenih mreža. Reč je o internet prevari kojom se zloupotrebljava poverenje kupaca u cilju zloupotrebe ličnih podataka.

Naime, oni koji bi, kliknuvši na link, krenuli u popunjavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojevrsne ankete, rizikuju zloupotrebu ličnih podataka, ali, kako su upozorili u Maksijevom kontakt centru, i podatke svojih prijatelja.

Pročitajte i:

Tako se saznalo da je par stotina hiljada Srba danas bilo meta internet prevaranata, potvrdili su Maksijevi kol operateri.

- To je zloupotreba Maksi nagradne igre, samo nemojte učestvovati, jer može doći do zloupotrebe vaših ličnih podataka. Takođe, i do zloupotrebe podataka vaših prijatelja - upozorila je operaterka dodajući da je tokom dana bilo prijava, kao i da se radi na rešavanju tog problema.

Ona je saopštila da je reč o zloupotrebi već postojeće nagradne igre o kojoj se zainteresovani mogu informisati na pravom sajtu www.maksi.rs, koji je ujedno bio prvi znak onima koji su prevaru prozreli na vreme.

U linku koji kruži internetom nepažljivom posmatraču adresa sajta ne mora privući pažnju. Naime, reč je o sličnoj, ali lažnoj internet adresi - www.maxi-rs.site.

Kako ne biste postali jedan od mnogobrojnih danas prevarenih, savetujemo vas da u potrazi za besplatnim kuponima ne klikćete na ovaj sadržaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.