Da li možeš da pobediš ovu ekipu?: Turnirom u malom fudbalu završen još jedan ciklus inkluzivnog projekta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2023, 19:54

"Da li možeš da pobediš ovu ekipu?": Turnirom u malom fudbalu završen još jedan ciklus inkluzivnog projekta

Zajedničkim turnirom u malom fudbalu završen je četvrti ciklus inkluzivnog projekta pod nazivom "Da li možeš da pobediš ovu ekipu?". Organizatori turnira su Radni centar za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović" i "Novo kulturno Naselje".

Brojna preduzeća i radne organizacije odazvala su se na poziv organizatora turnira i svojim učešćem, ali i sjajnom igrom i dobrim potezima, dali svoj doprinos širenju svesti o inkluziji.

Pozivu organizatora odazvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se i ekipa naše medijske kuće.

"Nema tenzije i onog takmičarskog duha da se mora po svaku cenu pobediti. Poenta je bila da se mi družimo sa tom decom, a mi smo spremni da pomognemo", kaže Budimir Marković, član ekipe RTV-a.

Organizatori najavljuju i peti ciklus projekta "Da li možeš da pobediš ovu ekipu" te pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.