Da li je ovo NAJVEĆI BLAM u Slagalici IKADA? Kada je shvatila šta je odgovorila, učesnica se nasmejala SAMA SEBI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo NAJVEĆI BLAM u "Slagalici" IKADA? Kada je shvatila šta je odgovorila, učesnica se nasmejala SAMA SEBI! (VIDEO)

Nakon objavljivanja tačnog odgovora nasmejala se i sama sebi.

Zanimljivi odgovori učesnika u legendarnoj "Slagalici" vrlo često nas baš dobro zabave!

Ipak, neki od njih, naravno potpuno pogrešni, podignu veliku prašinu, te se dugo pamte i prepričavaju. Upravo takav je i ovaj.

Naime, na pitanje ''Koji srpski pisac je autor romana 'Očevi i oci' i 'Timor Mortis' '', devojka na crvenoj poziciji odgovorila je, kroz nekoliko sekudi razmišljanja, da je to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Dostojevski.

Gospođa, filolog, pobedila, u Slagalici, na pitanje, Koji srpski pisac je napisao roman Očevi i oci, odgovara - Dostojevski 😍

— Dragan Todorović (@todor2007) August 13, 2019

Nakon objavljivanja tačnog odgovora nasmejala se i sama sebi.

Sve ovo ne bi podiglo toliku buku da nije reč o devojci koja je filolog, i koja je, verovatno, morala tokom studiranja da se susretne sa pomenutim delima.

Trenutak koji opisujemo možete pogledati na 16:28 u ovom videu:

STARI NAZIVI SRPSKIH GRADOVA: Jeste li nekada bili u Paležu ili Gurgusovcu? Verovatno jeste, a da to i ne znate (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.