Da li je ovo NAJPRAVIČNIJI sudija na svetu (VIDEO)

Izvor: Blic, 02.Avg.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo NAJPRAVIČNIJI sudija na svetu (VIDEO)

Andrea iz Amerike je izašla pred sud u gradu Providens i doživela gotovo nemoguću stvar. Sudija joj je oprostio sav dug koji je imala zbog neplaćenih kazni za parkiranje.

Sudija Frenk Kaprio joj je redom pročitao sve neplaćene kazne i počeo da postavlja pitanja. Andrea je zatim kroz suze ispričala da je najskorašnjiju kaznu dobila ispred socijalnog osiguranja gde je išla jer su joj ukinuli pomoć, zbog novca koji je njen sin dugovao državi, a on je inače ubijen u martu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prošle godine. Oni su nju smatrali odgovornom za dugovanje i ukinuli su joj pomoć koju je dobijala. Tada se vratila u auto, i onda su krenule da se broje kazne za parkiranje, a i da se nižu novi problemi.

Pored ukidanja novčane pomoći Andrea se suočila i sa tim da je ostala na ulici jer je stanodavac izbacio i tad je odlučila da se bori na sudu. Nakon izlaska iz sudnice dočekala je još jedna kazna za parkiranje. Zatim je otišla u pravnu službu na drugom kraju grada, kako bi zatražila dodatnu pomoć, gde je opet dobila kaznu za parkiranje i tad se dugovanje popelo na 400 dolara.

Ona je rekla da nije imala novca da plati parkiranje, a ni kazne koje je dobila, jer još otplaćuje sahranu svog sina, a i kiriju za novi stan u koji je morala da se preseli. Kada je sudija saslušao Andreinu priču odlučio je da joj smanji dug sa 400 na 50 dolara.

- Mislim da smo svi ovde dirnuti tvojom životnom pričom i razumemo traumu kroz koju prolaziš trenutno - istakao je sudija.

Tad je pitao koliko će joj vremena trebati da otplati dug, a ona je rekla da može odmah da da 50 dolara. Sudija je zatim upitao koliko bi joj tad para ostalo, a Andrea je odgovorila: "Pet dolara".

- Ako sad daš novac, ostaće ti samo pet dolara, a ja ne želim da te ostavim sa toliko para u novčaniku - rekao je sudija i na kraju odlučio da joj oprosti ceo dug.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.