Da li ćemo moći da se zaštitimo od nadolazeće tehnološke revolucije?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2020, 10:28

Da li ćemo moći da se zaštitimo od nadolazeće tehnološke revolucije?

Da li ćemo moći razumno da sagledamo i u dovoljnoj meri da se zaštitimo od nadolazeće tehnološke revolucije?

Uslov za to jeste bezbednost postojećih tehnologija koja se očekuje od proizvođača i prodavaca, a među dominantnim uređajima izdvajaju se mobilni telefoni, sve prisutniji i kod najmlađe populacije, što svakako zabrinjava.

Koliko operateri i nadležne institucije vode računa u proceduri postavljanja baznih stanica, ali i nakon toga i da li sistem mobilne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << telefonije može ostaviti posledice po zdravlje ljudi, saznaćete u novom izdanju „Potrošačkog reportera“ ako budete uz naš Prvi program od 13.05 časova, a emisiju kolege Đorđa Nikolića možete pogledati i odloženo na sajtu RTV-a.

Pogledajte sada dvominutni deo iz emisije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.