Da li biste je prepoznali? Uloga Milijane u Đekni obeležila joj je život, evo kako glumica izgleda tri decenije kasnije (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Dec.2019, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li biste je prepoznali? Uloga Milijane u "Đekni" obeležila joj je život, evo kako glumica izgleda tri decenije kasnije (FOTO)

Seriju "Đekna još nije umrla, a kad će ne znamo" gledala je publika širom regiona Seriju "Đekna još nije umrla, a ka' će ne znamo" gledala je publika širom regiona. Zapaženu ulogu imala je i glumica Arijana Čulina, koja je igrala Milijanu, devojku čijeg se pisanja pisma bratu u Mihnen uz osmeh sećaju svi oni koji su ovu seriju pratili. Pročitajte još - "Divan dan" Vesne Pećanac po 1.800 put - Serija me je obeležila za ceo život, i to po dobru, moram da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << priznam. I dalje me znaju po toj ulozi. Igrala sam u istoimenoj predstavi kod Milana Karadžića, pored Petra Božovića, Ljiljane Dragutinović i Stele Ćetković. Živko Nikolić je samo mene zvao od te ekipe za seriju. Na snimanje serije došla sam sa crvenom bojom kose. Reditelj mi je tada rekao da me nikad ne bi uzeo za Milijanu. Život me je odveo u Split. Rodila sam dete kao samohrana majka i ostala sam dole - rekla je ranije Čulina. Studije glume završila je u Beogradu, gradu sa kojim, kako navodi, ima "posebnu vezu". - Beograd je grad moje mladosti, odrastanja i sazrevanja. Prošlo je 30 godina, a i dalje sam u kontaktu s mojim klasićima - rekla je ona .

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.