Da li Sunce ima ulogu u klimatskim promenama?

Izvor: Danas, 12.Sep.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li Sunce ima ulogu u klimatskim promenama?

Velika većina naučne javnosti (97 odsto) smatra da se klimatske promene, osmotrene od početka industrijske revolucije, dešavaju i da je glavni uzrok za to povećana koncentracija gasova sa efektom staklene bašte u atmosferi za koju je odgovoran čovek. Članak Da li Sunce ima ulogu u klimatskim promenama? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUNCE vs. ČOVEK Ko više utiče na KLIMATSKE PROMENE?

Izvor: Blic, 12.Sep.2019

Velika većina naučne javnosti (97%) smatra da se klimatske promene, osmotrene od početka industrijske revolucije, dešavaju i da je glavni uzrok za to povećana koncentracija gasova sa efektom staklene bašte u atmosferi za koju je odgovoran čovek. Čak i pored toga, još uvek postoji mnogo ljudi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.