DVADESET GODINA, ali i ne samo danas: Dobra je prilika da se NATO podseti na SVOJU NAJGRUBLJU GREŠKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVADESET GODINA, ali i ne samo danas: "Dobra je prilika da se NATO podseti na SVOJU NAJGRUBLJU GREŠKU"

Dvadeseta godišnjica bombardovanja Jugoslavije je prilika da se svi podsete kakav je to zločin bio

Dvadeseta godišnjica bombardovanja Jugoslavije je dobra prilika da se članice NATO-a podsete da je taj događaj predstavljao najgrublje kršenje međunarodnog prava, rekao je stalni predstavnik Rusije pri EU Vladimir Čižov.

- Istorija ne poznaje konjunktivno raspoloženje. Da je bombradovanje avijacije NATO-a u centru Evrope bilo je najgrublje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kršenje međunarodnog prava ne izaziva sumnju ni kod koga, čak ni kod onih koji su donosili tu odluku - rekao je diplomata.

- Zato oni vrlo ne vole da se toga sećaju i ja mislim da postoje sve osnove da ih podsetimo, uključujući i u kontekstu 20-te godišnjice - dodao je Čižov koji je 2000-2002. godine bio specijalni predstvanik Rusije za Balkan.
Pogledaj vesti o: NATO,   Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POMEN U BEČU Srbi i Austrijanci se okupili povodom godišnjice NATO bombardovanja

Izvor: Blic, 24.Mar.2019

Više stotina Srba i Austrijanaca okupilo se večeras u centru Beča da bi odalo počast žrtvama NATO bombardovanja i podsetilo međunarodnu zajednicu na zločin koji je zapadna vojna alijansa počinila napadajući SRJ, uz kršenje međunarodnog prava.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.