DUŠAN BAJATOVIĆ ZA KURIR: Sinovi su moje pravo bogatstvo

Izvor: Press, 03.Jan.2018, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUŠAN BAJATOVIĆ ZA KURIR: Sinovi su moje pravo bogatstvo

Šef „Srbijagasa“ praznike će provesti s partnerkom Danijelom i sinovima Milošem i Velimirom, koji su centar njihovog sveta
Visoki funkcioner SPS i direktor „Srbijagasa“ Dušan Bajatović ima razloga da bude zadovoljan godinom koja ostaje za nama!

Naime, osim što je preduzeće na čijem je čelu imalo solidne rezultate, njemu se 2017. sreća osmehnula i na privatnom planu - dobio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << još jednog sina. Tako će 2018. godinu dočekati u društvu partnerke Danijele Maletić i sinova Miloša i Velimira.

U kratkom razgovoru za Kurir Bajatović nije skrivao zadovoljstvo.
- Malo je toga što čoveka može da usreći kao deca. Ove godine sam dobio još jednog sina i zaista sam presrećan. Voleo bih da u sledećoj bude i ćerkica. Oni se najviše raduju praznicima, Deda Mrazu i jelci, a ja se trudim da im na sve načine ulepšam detinjstvo. Naravno, već su dobili paketiće i ta njihova sreća prosto je neopisiva - kazao nam je Bajatović.

On je ovom prilikom i svim građanima čestitao Novu godinu:
- Građanima, pre svega, želim dobro zdravlje, a zatim i uspeh na poslovnom planu. Sigurno je, inače, da će ova vlast, u kojoj učestvuje i SPS, učiniti sve da građani u 2018. žive još bolje.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.