DS Vučićevu posetu Zvečanskoj ocenio kao zloupotrebu dece

Izvor: RTS, 05.Jan.2019, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS Vučićevu posetu Zvečanskoj ocenio kao zloupotrebu dece

Demokratska stranka optužila je Aleksandra Vučića da je posetom deci u Zvečanskoj, gde je najavio izgradnju novog objekta Centra za nezbrinutu decu, zloupotrebio decu u političke svrhe.
U saopštenju DS zahteva da ombudsman, REM i dugi nadležni organi preduzmu konkretne mere i sankcionišu ovakvo ponašanje.
Ta stranka smatra da je odgovornost Vučića nesumljivo najveća, ali da postoji dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << razloga i povoda da se "preispita i odgovornost medijskih kuća koje to prenose, ne štiteći lica deca, na šta ih Zakon obavezuje".
"Može REM sam sebi da upisuje ocenu 10, ali mora da nekome ubeleži i nedovoljnu ocenu, ako njihovo postojanje još ima zakonsko uporište, društveni smisao i profesionalni status", navela je DS.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.