DS: Vlada Vojvodine ne duguje gradjevinskom sektoru

Izvor: Press, 25.Apr.2013, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Vlada Vojvodine ne duguje gradjevinskom sektoru

“Ukoliko ministar Ilić, za svog dugog mandata, nije utvrdio stanje u sektoru gradjevine i urbanizma a pritom meša ingerencije i nazive institucija, onda je zaista vreme da podnese ostavku”, navodi Pokrajinski odbor DS.   
U saopštenju se ističe da sve institucije i sama Vlada Vojvodine pokušavaju da pomognu privredi i poljoprivredi, koje su “neodgovornom politikom republičke Vlade dovedene u teško stanje a stalni, neprimereni i neargumentovani napadi visokih državnih funkcionera >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dovode do destabilizacije ionako teških okolnosti”.   
Nakon svake ovakve izjave, kakvu je dao ministar Ilić, “investitori odustaju od namere da investiraju u našu zemlju”, smatra Pokrajinski odbor DS.   
Ministar gradjevine rekao je ranije danas novinarima na Beogradskom sajmu da Vlada Srbije ne može da pomogne gradjevinskom sektoru dok se ne utvrdi ko kome duguje i da najviše duguju "Grad Beograd i Vlada Vojvodine".

"Ko je izvodio radove, a nije platio? Razvojni fond Vojvodine. To mora da se kaže. Kako su izvodili radove, ko im je odobrio da udju u investicije, a nemaju nikakvo finansijsko pokriće?", zapitao je Ilić.
Izvor: tanjug

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.