DRUGAČIJA VRSTA ZLA: Masovno ubistvo u Indijanapolisu! Među stradalima i jedna trudnica (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 10:03

"DRUGAČIJA VRSTA ZLA": Masovno ubistvo u Indijanapolisu! Među stradalima i jedna trudnica (VIDEO)

Velika tragedija u SAD-u

Pet osoba, uključujući trudnicu, ubijeno je u kući u Indijanapolisu u očiglednom ciljanom napadu, rekao je šef gradske policije, opisujući ubistva kao "masovno ubistvo" i "drugačiju vrstu zla".

Kobnu pucnjavu otkrila je u nedelju policija koja je pronašla maloletnog muškarca sa ranama od vatrenog oružja pre nego što je pozvana oko 4 sata ujutro da istražuje izveštaje o licu pogođenom na severoistočnoj strani grada, rekao je narednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šejn Foli iz gradske policije Indianapolisa.

Poziv ih je odveo do obližnje kuće, gde su unutra pronašli pet odraslih osoba mrtvih od očiglednih prostrelnih rana.

Od nedelje uveče nije bilo osumnjičenih.

Kezi (42), Rejmond (42), Ilajdža (18), Rita Čajlds (13) i Kjara Hokins (19) i nerođeno dete Hokinsove proglašeni su mrtvima nakon što su pronađeni u kući, rekao je Foli.

Havkins je prvo prebačena u bolnicu, ali i ona i nerođeno dete umrle su uprkos naporima za spasavanje života, rekao je Foli.

Rekao je da se očekuje da će maloletnik koji je prvobitno pronađen sa prostrijelnim ranama preživeti, a policija veruje da je ranjen u pucnjavi u kojoj je ubijeno još petoro, zajedno sa nerođenim djtetom.

Šef policije Randal Tailor rekao je da policija vjeruje da smrtonosna pucnjava nije bila slučajna, već da je bila ciljani napad.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.