DRUGA STRANA PRIČE - Kostić otkrio detalje maleroznog se*sa: Kad je pukao stavio sam ga na STO

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 06:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGA STRANA PRIČE - Kostić otkrio detalje maleroznog se*sa: "Kad je pukao stavio sam ga na STO"

Nakon toga, mladić je navodno počeo da urla

Darko Kostić saslušan je u policiji povodom tvrdnji V.V. (24) da ga je kreator silovao posle pucanja kondoma!

Kako se saznaje, Kostić je do detalja opisao kako je izgledao i bez ustezanja, navodno, rekao kako je puknuti kondom odložio na sto.

V.V. je imao ugovoreni seksualni odnos sa osumnjičenim, a posle toga je pozvao policiju i tvrdio da ga je kreator silovao i da posle pucanja kondoma nije hteo da se zaustavi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iako ga je on molio da prekine. Mladić je navodno policiji histerično ponavljao: „Ako se zarazim, želim da se zna zbog koga sam se zarazio!“.

Darko je navodno na saslušanju u policiji do detalja opisao kako je ugovorio seks sa mladićem i da je reč o dobrovoljnom odnosu.

Navodno, rekao je da mu je V.V. lično dao prezervativ koji je pukao u toku ejakulacije.

- Probušeni prezervativ sam skinuo odmah po pucanju i odložio ga na sto. Međutim, mladić je počeo da histeriše da će me prijaviti policiji za silovanje i da će svi saznati – navodno je rekao Darko.

Novi skandal se dogodio u trenutku dok se protiv Darka vodi postupak za polno uznemiravanje dvojice mladića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.