DREKNULA AROGANTNO, PA POČELA DA SE CEREKA: Ovako je Hilari komentarisala BRUTALNO ubistvo GADAFIJA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DREKNULA AROGANTNO, PA POČELA DA SE CEREKA: Ovako je Hilari komentarisala BRUTALNO ubistvo GADAFIJA (VIDEO)

"Došli smo, videli smo, on je umro"

Bivša državna sekretarka SAD Hilari Klinton nikad se nije stidela brutalnosti s kojom su američke vojne snage uništavale svoje političke neprijatelje. Što su brutalnije likvidacije bile, ona je, čini se, bila oduševljenija.

Upitana u jednom intervjuu da prokomentariše ubistvo Gadafija u Libiji pre 8 godina, ona se ubila od cerekanja, dreknuvši arogantno:

- Došli smo, videli smo, on je umro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - a onda nastavila da se cereka i još prokomentarisala kako to sigurno ima veze s njenom posetom Libiji.

“We came, we saw, he died!” ~ Hillary Clinton on the murder of Gaddafi, which occurred 8 years ago today following the criminal Obama-NATO intervention in #Libya.

Now it’s a failed state where terrorists sell human beings in open air slave markets. pic.twitter.com/68SXDe5PGP

— Sarah Abdallah (@sahouraxo) October 20, 2019

- Smrt pukovnika Gadafija zatvorila je veoma nesrećno poglavlje libijske istorije, ali je obeležila početak nove ere za libijski narod - izjavila je u to vreme američka državna sekretarka na konferenciji za novinare u Islamabadu.

- Želim da naglasim posvećenost SAD, kao prijatelja i partnera, podršci libijskom narodu u trenutku kada kreću na taj novi demokratski put- rekla je ona, a preneo AFP.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton,   Moamer Gadafi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.