DRAMATIČNO U TEKSASU Dve masovne pucnjave, DESETINE RANJENIH! Jedan od napadača se vozio PUCAJUĆI U LJUDE! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2019, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMATIČNO U TEKSASU Dve masovne pucnjave, DESETINE RANJENIH! Jedan od napadača se vozio PUCAJUĆI U LJUDE! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Kritično u Americi

Najmanje 30 osoba je povređeno u dve odvojene pucnjave u gradovima Odesa i Midlend u američkoj saveznoj državi Teksas, prenosi "Si-Bi-Es".

U toku je potraga za napadačima, koji su ranili nekoliko ljudi, uključujući i jednog policajca.

BREAKING: Reports of a shooting in Odessa, Texas. Multiple Injuries. Early reports of multiple shooters.#Texas #Activeshooterpic.twitter.com/xWefsf02wY

— Global News Network (@GlobalNews77) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << August 31, 2019

- Verujemo da je reč o dva napadača, u dva odvojena vozila - saopštila je policija okruga Midlend. Za sada se ne zna da li su ove dve pucnjave povezane.

"Si-En-Bi-Si" piše da je jedan od napadača oteo vozilo pošte i vozio se po Odesi pucajući u prolaznike.

WATCH: Video apparently from scene of mass shooting incident in West Texas which has left 3 dead and 31 injured between two cities: #Midland & #Odessa

WARNING: Strong Language pic.twitter.com/xTQ1bwf49v

— DMM News (@DMM_News_) August 31, 2019

Kako prenosi "Raša tudej", ranjeno je oko 30 ljudi na dve različite lokacije u Midlendu i Odesi. Gradske vlasti pozvale su javnost da ostane unutar svojih domova.

Predsednik SAD Donald Tramp upoznat je sa situacijom.

Pre manje od mesec dana 21-godišnji Patrik Krusijus ubio je 20 osoba i ranio 26 u tržnom centru u El Pasu u Teksasu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.