DRAMA U BORU: Razbojnik pokušao da opljačka radnju preteći makazama, ali je naišao na HRABROG POLICAJCA

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U BORU: Razbojnik pokušao da opljačka radnju preteći makazama, ali je naišao na HRABROG POLICAJCA

Pretio radnicama da će da ih ubije

Neimenovani muškarac (32) iz Bora uz pretnju makazama pokušao je prema nezvaničnim informacijama da ukrade novac iz jedne lokalne prodavnice.

Muškarac je navodno izvukao makaze, a onda njima počeo da vitla i da preti radnicama:

- Dajte mi pazar inače ću da vas sve pobijem!

Na svu sreću policajac je u tom trenutku prolazio pored radnje. Ovaj hrabri policijski službenik je čuo žene kako vrište i odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potrčao da vidi šta se dogodilo.

Razbojnik je ugledavši policijskog službenika počeo da beži. Policajac je krenuo za njim i uspeo da ga stigne kod obližnjeg parka. Brzo su došle i njegove kolege koje su privele razbojnika kome je određeno zadržavanje do 48 sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.