DRAMA U BANJALUCI: Luka polio suprugu i sebe benzinom, pa uzeo upaljač, policija sprečila ono najgore

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 15:15

DRAMA U BANJALUCI: Luka polio suprugu i sebe benzinom, pa uzeo upaljač, policija sprečila ono najgore

Luka L. je i ranije hapšen zbog drugih krivičnih dela.

Luka L. (40) uhapšen je zbog sumnje da je u subotu u Banjaluci pokušao da ubije svoju dve godine mlađu suprugu, ali se ona od njega sakrila u toalet, javljaju mediji.

Sve se dešavalo u njihovom stanu u banjalučkom naselju Obilićevo, a veću tragediju sprečile su komšije.

- Jedan od komšija je čuo ženu kako doziva u pomoć i otišao je do njihovog stana, te je pozvana i policija. Luka je pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga, sebe i ženu polio benzinom. Kao i hodnik i sobu u stanu, pa je uzeo upaljač i rekao da će sve zapaliti - tvrdi sagovornik medija.

Policija je to sve sprečila i on je zatim sproveden na psihijatriju, ali je ovaj slučaj okvalifikovan kao pokušaj ubistva, te je on ponovo juče ispitan i predat u nadležnost Tužilaštva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.