DRAMA NA ZEMUNSKOM KEJU! Otac i ćerka se SURVALI niz LITICU, policija i spasioci su brzo reagovali!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2018, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA ZEMUNSKOM KEJU! Otac i ćerka se SURVALI niz LITICU, policija i spasioci su brzo reagovali!

Nekontrolisano su leteli nekih 60 metara

Nakon 40 minuta okončana je drama na Zemunskom keju pošto su otrac i ćerka koji su se survali niz liticu uspešno evakuisani.

Pročitajte i:

Tomislav (62) i njegova ćerka Nada (33) bezbrižno su šetali kozijim stazama na keju kada se u jednom trenutku obrušila veća količina zemlje. Njih dvoje su propali i survali se niz liticu ka Dunavu.

i uspeli su da se zaustave na samo 15 metara od reke na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nepristupačnom terenu. Bili su zaglavljeni, nisu mogli ni gore, ni dole.

Na mesto nesreće odmah je upućena služba za spasavanje, kao i pripadnici rečne plicije koji su upeli da ih izvuku sa tog terena i prebace na deo keja gde ih je čekala Hitna pomoć. U akciji spasavanja učestvovali su i pripadnici zemunske policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DRAMA NA ZEMUNSKOM KEJU: Otac i ćerka se survali niz liticu!

Izvor: Press, 27.Jan.2018, 00:05

BEOGRAD - Tomislav (62) i njegova ćerka Nada (33) survali su se niz liticu ka Dunavu kada se na Zemunskom keju obrušila zemlja koja ih je zatrpala. . Oni su nekontrolisano leteli nekoliko metara, a uspeli su da se zaustave...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.