DRAMA NA TOŠINOM BUNARU! Čovek spasao život ženi pred vozom koji je jurio, pa se samo prekrstio (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2022, 00:14

DRAMA NA TOŠINOM BUNARU! Čovek spasao život ženi pred vozom koji je jurio, pa se samo prekrstio (VIDEO)

Prelazak pruge je u ovom slučaju opasniji od prelaska auto-puta, jer je brzina ogromna, a mogućnost naglog kočenja ne postoji

Jedna žena je na železničkom stajalištu Tošin bunar odlučila da pređe s jednog na drugi peron, ali umesto pothodnika odlučila je da prelazi preko šina i to ju je umalo koštalo života.

Dok je ona s torbom koračala preko šina nailazio je voz Soko, koji na ovoj deonici ide brzinom od 120 kilometara na sat.

Iako je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voz u trenutku kada je žena zakoračila na kolosek bio zaista daleko, on se opasno približavao, a da žena to nije ni primetila.

Srećom, da vremena više nema zapazio je jedan od putnika koji je stajao na peronu i brzo joj pružio ruku, snažno je povukao sekund pre nailaska voza.

A post shared by tomamomirovic (@tomamomirovic)

Da je ostala na šinama tragedija bi bila neizbežna, a pitanje je kako bi prošla i da je delimično uspela da se probije do perona, jer bi je voz pri tolikoj brzini lako povukao pod točkove.

Čovek koji ju je spasao prekrstio se čim je shvatio da je nesreća izbegnuta.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.