DRAMA NA SAVSKOJ OBALI! Pronađena AVIO BOMBA kod TRAMVAJSKOG MOSTA u Beogradu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2018, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA SAVSKOJ OBALI! Pronađena AVIO BOMBA kod TRAMVAJSKOG MOSTA u Beogradu! (VIDEO)

Eksplozivna naprava, najverovatnije iz Drugog svetskog rata, pronađena je kod tramvajskog mosta, gde je u toku ispitivanje nosećih stubova konstrukcije mosta.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da će bomba biti uklonjena i da nema opasnosti za građane.

- Mi ćemo ispitati kompletno ovo tlo i na taj način ćemo obezbediti da Novi savski most bude izgrađen na stabilnom tlu - naveo je Vesić.

Eksplozivna naprava se nalazi van plovnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puta, a u skladu sa preporukama Sektora za vanredne situacije Lučka kapetanija Beograd izdaće saopštenje brodarstvu o režimu plovidbe.

Avio bombu u reci Savi obezbeđuju pripadnici rečne policije. Ova avio bomba biće izvađena čim meteorološki uslovi to budu dozvolili.

Bombu će iz reke izvaditi ronioci, zatim će kontradiverziona ekipa da je pregleda i odnese na uništenje.

Inspekcija bezbednosti plovidbe u saradnji sa rečnom policijom vršiće nadzor nad sprovođenjem odredaba saopštenja o brodarstvu.

Beograd je bombardovan više puta tokom dvadesetog veka, a pretpostavlja se da ova neeksplodirana avio bomba potiče iz Drugog svetskog rata.

BONUS VIDEO: Cela Srbija deli scenu iz Kliničkog centra: Pogledajte U ČEMU je doktorka došla da operiše pacijenta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.