DR IVO SA VMC KARABURMA OTRKIVA DA LI SE MOGUĆE ZARAZITI POSLE PRVE DOZE: Dolazi nam sve više pacijenata sa VMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 11:57

DR IVO SA VMC KARABURMA OTRKIVA DA LI SE MOGUĆE ZARAZITI POSLE PRVE DOZE: "Dolazi nam sve više pacijenata sa VMA"

Dr Ivo Udovičić kaže da na VMC Karaburma imaju desetak pacijenta koji su se zarazili nakon prve doze Sinofarm vakcine i da je neophodno do druge doze čuvati se

Doktor Ivo Udovičić, koordinator VMC Karaburma, izjavio je da su u ovoj zdravstvenoj ustanovi pacijenti sa težom kliničkom slikom, kao i da zbog toga mora da se otvori još jedan deo bolnice sa 50 kreveta.

- Medicinsko osoblje je iscrpljeno i razapeto između ne-kovid bolnica i kovid bolnica gde se mi nalazimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a koje se neprekidno pune novim pacijentima. Ovde imamo više od 170 ljudi koji su došli sa Vojnomedicinske akademije. Bićemo u velikom problemu već od ponedeljka, ako nastavimo ovako - istakao je Udovičić za TV Prva.

On je dodao da se desetak pacijenata zarazilo posle prve doze Sinforamove vakcine i apelovao na građane da se čuvaju jer je druga doza neophodna kako bi se stekao imunitet protiv korona virusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.