DOŽIVELA SRČANI ZASTOJ usred veselja, HITNA POMOĆ SE NACRTALA NA LISTU MESTA, stavili je u indukovanu komu, a ono što je usledilo potom na slavlju zgrozilo sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 08:14

DOŽIVELA SRČANI ZASTOJ usred veselja, HITNA POMOĆ SE NACRTALA NA LISTU MESTA, stavili je u indukovanu komu, a ono što je usledilo potom na slavlju zgrozilo sve!

Užas na venčanju.

Žena pod imenom Ket Divon, nedavno je na svom TikTok nalogu postavila video koji je privukao pažnju više od dva miliona ljudi.

Odgovarajući na izazov druge korisnice koja je pitala: "Šta je to što ste kao mlada uradili na venčanju, a porodica vam nikada neće oprostiti", Ket je objasnila da je nastavila žurku nakon što je jedna njena gošća na venčanju umalo umrla u kabini za fotografisanje.

Ona je objasnila da je jedna od rođaka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njenog muža bila u foto-kabini, dok su se mlada i mladoženja družili sa gostima, prenosi "San".

- Slikali smo se, atmosfera se zahuktavala i odjednom vidimo neko komešanje. On i ja smo odvedeni u mladenački apartman i nemamo pojma šta se dešava u tom trenutku - započinje Ket.

Kasnije je saznala da je rođaka, kojoj je ranije dijagnostikovano srčano oboljenje, imala srčani zastoj usred svadbe. Pozvana je hitna pomoć, koja je konstatovala da nema puls, pa je izvedena reanimacija. Pacijentkinju su potom odveli u bolnicu, gde je stavljena u indukovanu komu.

Ket je tada rečeno šta se dogodilo, međutim, ona je odlučila da se proslava nastavi, pravdajući svoju odluku time da je gošći pružena adekvatna medicinska pomoć, pa više ne postoji razlog da ostali ne nastave da uživaju.

Trećina gostiju odmah je otišla u bolnicu, dok su Ket i njen muž nastavili žurku, a kod rođake u posetu su otišli tek sledećeg dana.

Srećom, pacijentkinja je preživela, ali Ketina porodica joj još uvek nije oprostila zbog onog što je odlučila da uradi.

"Zar vam uopšte nije stalo do nje? Ne mogu ni da zamislim to", "Da li je ona bila ljuta kad je saznala da se slavlje nastavilo?", "Drago mi je da je žena dobro, a i ti si hrabra jer si ispričala ovu priču", pisali su Ketini pratioci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.