DONETA KONAČNA ODLUKA: Ništa od F-16, Ameri zabili Hrvatima NOŽ U LEĐA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2019, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DONETA KONAČNA ODLUKA: Ništa od F-16, Ameri zabili Hrvatima NOŽ U LEĐA

Neočekivane koplikacije

Izrael je službeno obavestio hrvatsko ministarstvo odbrane da ne može dobiti odobrenje SAD za isporuku Hrvatskoj aviona "F-16 Barak" američke proizvodnje, izjavio je danas hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević, čime je službeno potvrđeno da je propao posao oko kupovine tih aviona.

U.S. has blocked Israeli’s F-16 sale to Croatia https://t.co/10024oR2QU pic.twitter.com/dIp79xAXCf

— TAGC (@TAGC17) 09. јануар 2019.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- S obzirom na tu činjenicu, ministarstvo će predložiti vladi donošenje odgovarajućih odluka - poručio je ministar i dodao kako nije potpisan nikakav sporazum između dve države i da nema finansijske štete za Hrvatsku, prenosi Hina.

Krstičević je zaključio kako je Hrvatska "sve uradila ispravno" i da za "ovu neočekivanu komplikaciju" nema nikakve odgovornosti s hrvatske strane.

BONUS VIDEO: Ovo su NAJOPASNIJI avioni današnjice

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.