DOKTOR JOVAN MARIĆ Samo jedna stvar na svetu može da zameni psihijatra

Izvor: Piplmetar.rs, 15.Dec.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKTOR JOVAN MARIĆ Samo jedna stvar na svetu može da zameni psihijatra

Uvaženi psihijatar profesor doktor Jovan Marić gostovao je danas u emisiji Posle ručka na TV Happy.
Tom prilikom govorio je da samo jedna stvar na svetu može da zameni psihijatra.
– To je, ljudi, ljubav – rekao je Marić.
On je dodao da je u Americi izuzetno popularna terapija lečenja dodirom jer se energija prenosi.
psihijatar Jovan Marić – Nije naš narod džabe izmislio kolo. To je taj dodir rukama i prenošenje energije – >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << zaključio je Marić.
Ako vam se svidela ova anegdota o poznatima, podelite je na društvenim mrežama ili čitajte još ovde. Molimo da, ako vam se sviđa tekst, lajkujete i podelite na društvenim mrežama. Pišemo originalne priče za vas u mnogim kategorijama, ali nam ih mnogi portali uzmu i ne potpišu nas. Piplmetar je mala porodična radionica vesti i zanimljivih sadržaja i posebno ih kreiramo za vas. Tebe. Živimo od vas koji čitate ono što pišemo. Ali stvarno. Hvala.
Preuzmite našu besplatnu android aplikaciju ovde.
(Piplmetar.rs)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.