DOK POSTOJIMO, ŽALIĆEMO NEVINE ŽRTVE Bratstvo Borilovića utučeno zbog masakra na Cetinju

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2022, 11:48

"DOK POSTOJIMO, ŽALIĆEMO NEVINE ŽRTVE" Bratstvo Borilovića utučeno zbog masakra na Cetinju

Bratstvo Borilović izražava duboku žalost i upućuje iskreno saučešće svim porodicama čiji su članovi stradali u bezumnom aktu našeg bratstvenika - kaže se u saopštenju bratstva Borilovića.

- Nezapamćeni zločin, uneo je u naše duše veliku tugu i žalost za svim nevino stradalim sugrađanima.

Ovaj cetinjski bol je danas ujedinio sve crnogorske domove, što daje nadu da ćemo svi zajedno ljudski i u duhu crnogorskih vrednosti, pronaći snage da ubuduće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prepoznamo ovakve probleme i zajednički se borimo protiv njih.

Pripadnici našeg bratstva, dok postoje, nosiće u sebi žalost i iskreno saosećanje sa unesrećenim porodicama, kojima je ovaj bezumni čin, naneo nenadoknadive gubitke - kaže se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.