DOGAĐAJ KOJI JE ZGROZIO CELU SRBIJU DOBIJA EPILOG: Milorad u njivi zatekao PRIZOR KAKAV SE NE PAMTI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2021, 23:04

DOGAĐAJ KOJI JE ZGROZIO CELU SRBIJU DOBIJA EPILOG: Milorad u njivi zatekao PRIZOR KAKAV SE NE PAMTI (FOTO)

Nedavni događaj koji je zgrozio celu Srbiju konačno dobija sudski epilog.

Oštećeni Milorad Bukvić podneo je krivičnu prijavu protiv muškarca za koga sumnja da je izvršio delo neovlašćenog posedovanja oružja i zlostavljanja životinja koje se okrivljenom stavlja na teret.

Okrivljeni je, navodno, izvršio ovo krivično delo jer su mu grla smetala i nanosila štetu dolaskom na ispašu u to područje.

- Ako bi počinalac prošao nekažnjeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to bi bila velika sramota. U Švajcarskoj ovako nešto kad bi se desilo, do popodne bi krivac završio pred policijom. Ako se ne pronađe vinovnik ovog dela, samo mu se daje vetar u leđa, da može da ide kroz selo i ubija životinje - kazao je Bukvić ranije u izjavi.

Iz Javnog tužilaštva u Užicu potvrđeno je da je podneta krivična. Tim povodom, vodiće se dalja istraga radi utvrđivanja odnosno odbacivanja krivice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.