DODIK SE NIJE VRATIO PRAZNIH RUKU: Stižu helikopteri za MUP Republike Srpske!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2020, 12:22

DODIK SE NIJE VRATIO PRAZNIH RUKU: Stižu helikopteri za MUP Republike Srpske!

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske u januaru je objavilo izbor dobavljača helikoptera za oko 22 miliona evra, a kao jedini ponuđač navedena je kompanija "Ruski helikopteri".

Republika Srpska kupila je tri ruska helikoptera "Ansat" za potrebe policije, a prvi će biti dostavljen Srpskoj u septembru, rekao je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik.

Dodik, koji je juče boravio u Moskvi na Paradi pobede, rekao je za agenciju RIA Novosti da je ta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nabavka realizovana uprkos, kako je naveo, svim pritiscima zapadnih partnera da je spreče.

Reč je o tri "Ansat" laka helikoptera.

Dostava lakih helikoptera iz ruskog grada Kazanja očekuje se u septembru ove godine I maju naredne i januaru 2022. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.