DOĆI ĆE DAN KADA ĆE POČETI NAPLATA NA SEVERU... Aljbin Kurti poslao zastrašujuću poruku Srbima na KiM

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2021, 14:01

"DOĆI ĆE DAN KADA ĆE POČETI NAPLATA NA SEVERU..." Aljbin Kurti poslao zastrašujuću poruku Srbima na KiM

Lažni premijer nastavlja da preti

Premijer privremenih kosovskih institucija Aljbin Kurti rekao je danas da će građani koji žive u opštinama na severu Kosova vrlo brzo početi da plaćaju struju, prenosi Reporteri.

Kurti je u Skupštini Kosova rekao da se aktuelna kosovska vlada suočava sa posledicama prethodnih dogovora postignutih u Briselu koji su, kako kaže, nepovoljni.

On je istakao da je KOSST nastavio da pokriva preusmeravanje struje u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tom delu zemlje i da Vlada nije platila tu struju.

- Bili smo kritični kada smo bili u opoziciji, tako da smo danas nasledili situaciju koja je pokazala da smo bili u pravu u svojoj kritici. U Briselu je postignuto mnogo nepovoljnih sporazuma o Kosovu, čije posledice sada trpimo. Glavni argumenti protiv nas u Briselu su prethodni dogovori. Uz sve što znamo i možemo da uradimo, vrlo brzo će doći dan kada će početi naplata na severu jer je to velika nepravda prema građanima - rekao je Kurti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.