DOBIO PUT, ALI NIJE ZADOVOLjAN: Sivčanin se ponovo obratio predsedniku Republike Srbije

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2018, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBIO PUT, ALI NIJE ZADOVOLjAN: Sivčanin se ponovo obratio predsedniku Republike Srbije

Posle žalbe koju je uputio predsedniku Srbije, Vladimir Volarević je dobio put do kuće, na šta je čekao 31 godinu, ali nije zadovoljan kvalitetom urađenog posla, pa je ponovo pisao šefu države POSLE žalbe koju je uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, Vladimir Volarević iz Sivca je dobio put do kuće, na šta je čekao 31 godinu, ali nije zadovoljan kvalitetom urađenog posla, pa je ponovo pisao šefu države. Volarević je obavestio generalnog sekretara predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << republike Nikolu Selakovića da Opština Kula nije napravila asfaltni ili sličan put, nego je nabacana smesa cementa, sitnog kamena i žute zemlje. - Taj materijal će sprati prve veće kiše, a kad se smrzne, pa potom raskravi, biće živo blato. Rekao sam graditeljima da u podlozi ima previše ilovače, pa su na moje insistiranje dosipali kamen, a na kraju su ostavili kubik tucanika da sam razbacam po putu. To nije ono što sam očekivao i što su obećavali - razočaran je Volarević. Njegovo petočlano domaćinstvo je u ataru na 216 metara od poslednjih kuća u Ulici Milovana Jelića. Zahtevao je da u toj dužini dobije kolovoz kakav imaju sve ulice u selu, a Generalni sekretarijat predsednika republike je njegovu molbu prosledio kulskoj lokalnoj samoupravi. Predsednik opštine Velibor Milojičić je izvestio Kabinet šefa države da će put do kuće Volarevića biti saniran "metodom cementne stabilizacije". On je, za "Novosti", rekao da je taj put rešen u sklopu uređenja atarskih puteva u Sivcu, jer je kuća porodice Volarević napravljena izvan građevinskog područja. - Tehnologija cementne stabilizacije obezbeđuje veću izdržljivost i trajnost kolovozne konstrukcije - izneo je Milojičić. - Za uređenje 12.840 kvadratnih metara atarskih puteva u opštini izdvojeno je 20 miliona dinara, od čega je osam miliona obezbedio Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu. PROČITAJTE JOŠ: Stiže asfalt na "staru granicu" Volarević prenosi reči šefa gradilišta da je dobio put kakav je na ekonomiji arapsko-srpske kompanije "Al Ravafed Srbija" u Sivcu i u vetroparku u Kovačici. - Otići ću to da proverim, jer ne verujem da su tamo napravljeni tako loši putevi - veli Vladimir. ŠIRINA MANjA OD OBEĆANE VOLAREVIĆ tvrdi i da je širina izgrađenog puta manja od obećanih 2,4 metra, a i debljina podloge mnogo manja od predviđenih 10 centimetara.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UPORNI VOLAREVIĆ Tražio je Vučiću put i dobio ga je. Sada, međutim, NIJE ZADOVOLJAN i ima novi zahtev za predsednika

Izvor: Blic, 22.Okt.2018

Posle žalbe koju je uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, Vladimir Volarević iz Sivca je dobio put do kuće, na šta je čekao 31 godinu, ali nije zadovoljan kvalitetom urađenog posla, pa je ponovo pisao šefu države. Volarević je obavestio generalnog sekretara predsednika republike Nikolu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.