DOBIO JE EPILEPTIČNI NAPAD TOKOM VOŽNJE, a nakon sedmomesečnog bolovanja je TUŽIO POSLODAVCA: Ovakav rasplet se nije ni na filmu desio

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 08:11

DOBIO JE EPILEPTIČNI NAPAD TOKOM VOŽNJE, a nakon sedmomesečnog bolovanja je TUŽIO POSLODAVCA: Ovakav rasplet se nije ni na filmu desio

Prošle godine, sud je doneo presudu u njegovu korist, za koju je tražio naknadu od 360.000 evra.

Muškarac iz Pariza, Frederik Desnar, 2014. godine vratio se sa bolovanja dugog sedam meseci, na posao u firmi francuskog proizvođača luksuznih parfema “Interparfums”.

Po povratku na posao, iako je bio vredan radnik, tvrdi da ga je firma potpuno zanemarila jer je radio 20 do 40 minuta dnevno obavljajući “poslove za predsednika kompanije” i niko od šefova nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mario da li će dolaziti na vreme.

Potom je 2016. godine odlučio da firmu za koju radi i tuži sudu, jer mu je posao bio dosadan.

-Nisam imao energije više ni za šta. Osećao sam se krivim i bilo me je sramota što nisam zaradio platu, a dobio sam je. Imao sam utisak da sam nevidljiv u firmi – rekao je Desnar na sudu.

Njegov advokat tada je potvrdio da je zbog posla došlo i do pogoršanja Desnarovog zdravlja, a advokati kompanije insistirali su da se on nikada nije požalio nadležnima na to.

Da je “zanemarivanje oblik uznemiravanja” krajem 2020. godine potvrdio je i žalbeni sud u Parizu i potvrdio prethodnu presudu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.