DIVLJE SVINJE uništile dilere: Pronašle i uništile KOKAIN vredan 20.000 evra! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIVLJE SVINJE uništile dilere: Pronašle i uništile KOKAIN vredan 20.000 evra! (VIDEO)

Divlje svinje u Toskani navodno su odgovorne za uništavanje kokaina u vrednosti 20.000 evra, koje su sakrili dileri droge

Grupa krijumčara otkrila je da je zalihe zakopane u šumi u blizini Montepulćiana iskopalo stado divljih svinja, koje su razriškale vodootporne pakete i raspršile beli prah. Policija je slušala razgovore u kojima se kriminalci žale za izgubljenim kokainom.

Nekonvencionalno razbijanje lanca krijumčarenja dogodilo se nakon što su policajci prisluškivali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osumnjičene, uključujući jednog Italijana i dvojicu Albanaca, i čuli da se jedan od dilera žalio na veliki gubitak.

Kokain je bio sakriven u teglama i vrećama zakopanim u šumi, a kako je rekao jedan član zločinačke organizacije, svinje su preriškale oblast u kojoj je droga zakopana i oštetile ambalažu.

Banda je navodno svakog meseca krijumčarila dva kilograma kokaina u noćnim klubovima u gradovima Areco, kao i u Sieni. Četvorica su bila aktivna od septembra 2018. do marta 2019. godine, prodavala su kokain od 80 do 85 odsto čistoće, naplaćujući između 90 i 100 evra za gram. Svi su uhapšeni i suočeni su sa optužbama za trgovinu drogom.

Istraga o poslovima ove zločinačke organizacije počela je nakon ubistva 21-godišnje Albanke u maju 2019. godine. Oko dva miliona divljih svinja luta po Italiji, a njihov broj je duplo veći nego u 2015. godini. Udruženja poljoprivrednika tvrde da vlada nikada nije preduzela mere za kontrolu njihove reprodukcije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.