DIVLJALI I PRAVILI HAOS NA ULICAMA BEOGRADA: Isključena četiri vozača zbog vožnje pod dejstvom narkotika

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2021, 13:29

DIVLJALI I PRAVILI HAOS NA ULICAMA BEOGRADA: Isključena četiri vozača zbog vožnje pod dejstvom narkotika

Droga testom je utvrđeno i da je vozio pod dejstvom kanabisa.

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu isključili su noćas iz saobraćaja četiri vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Pola sata posle ponoći na raskrsnici Dunavske i Bulevara Vojvode Bojovića, policija je zaustavila „ford fokus“, kojim je upravljao 38.godišnji muškarac kome je droga testom utvrđeno da je pozitivan na kanabis.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Dva sata kasnije policija je isključili iz saobraćaja 21-godišnjeg vozača koji je upravljao vozilom brzinom od 115 kilometara na čas, na delu auto-puta, u smeru ka Šidu, gde je ograničenje 80 kilometara na čas.

Oko četiri časa jutros, saobraćajna policija je na raskrsnici ulica Novosadski put i Ugrinovačke ustanovila da je 31.godišnji vozač upravljao vozilom pod dejstvom kokaina.

Na istoj raskrsnici, skoro u isto vreme, policija je droga testom utvrdila da je i 26.godišnji muškarac vozio pod dejstvom kokaina.

Vozači su dovedeni u službene prostorije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.