DIREKTNO U METU! Bečić jednim snimkom podsetio koliko znači DATA REČ: Da li je sad sve jasno? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 22:48

DIREKTNO U METU! Bečić jednim snimkom podsetio koliko znači DATA REČ: Da li je sad sve jasno? (VIDEO)

Aleksa Bečić poentirao samo jednim snimkom

Smenu predsednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića većinom glasova u parlamentu koju su obezbedili pokret URA Dritana Abazovića i DPS Mila Đukanovića, lider Demokrata pojasnio je snikom koji je podelio na svom Fejsbuk profilu.

- I molim vas, glas ide samo onima za koje ste sigurni da neće sa DPS-om ć- kategorički tvrdi Dritan Abazović uzdignutog prsta na snimku predizbornog obećanja koji je večeras objavio Bečić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svom profilu.

Uz podeljeni snimak, Bečić je napisao i "Da li je sad sve jasno", aludirajući na prekrajanje izborne volje građana iskazane na izborima 30. avgusta 2020. godine.

Podsetimo, večeras je u Skupštini Crne Gore izgalasana smena Alekse Bečića sa 43 poslanika, dok je 36 glasalo protiv. Tokom javne prozivke (glasanja) Bečić nije želeo da se izjasni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.