DEVOJKE SU OSTALE ŠOKIRANE POSLE OVOG: Uhapšeni iz Niša se sumnjiči da je gurao telefon pod haljine i snimao

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020, 12:20

DEVOJKE SU OSTALE ŠOKIRANE POSLE OVOG: Uhapšeni iz Niša se sumnjiči da je gurao telefon pod haljine i snimao

One nisu ni primetile

Niška policija uhapsila je M.M. (43) iz ovog grada zbog polnog uznemiravanja jer je tokom jula meseca fotografisao žene tako što bi im podmetnuo telefon ispod suknji i haljina.

On se kretao po tržnim centrima i parfimerijama znajući da tamo može pronaći mlade žene i da iskoristi njihovu nepažnju, neprimereno ih slikao.

- Birao je devojke i žene u kraćim suknjama i haljinama, čekao da se okrenu, a zatim bi im zavukao telefon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispod odeće. Nijedna od njih nije ga primetila, a otkriven je zahvaljujući radnici jedne parfimerije koja ga je uočila i pozvala policiju. Prodavačica ga je dobro opisala, pa je pregledom kamera video nadzora prepoznat među kupcima, a zahvaljujući intenzivnom operativnom radu policije, i identifikovan - navode naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

Žrtve manijaka saznale su da su slikane tek kada su došle u policiju.

- Žene su bile šokirane, nisu imale pojma da su bile meta manijaka. Za sada nije utvrđeno da je on te fotografije dalje distribuirao, pa je delo okarakterisano kao polno uznemiravanje. U njegovom telefonu su pronađene četiri fotografije ali se ne isključuje da je slikan i veći broj žena što će biti utvrđeno veštačenjem uređaja - objašnjavaju sagovornici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.