DEVOJKE MAKROA MIHAILA I MADAM IZ BEOGRADA PREŠLE NA JADRAN Elitne prostitutke sada gostuju na JAHTAMA BOGATIH BIZNISMENA, Rusa i Arapa

Izvor: Press, 04.Jul.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEVOJKE MAKROA MIHAILA I MADAM IZ BEOGRADA PREŠLE NA JADRAN Elitne prostitutke sada gostuju na JAHTAMA BOGATIH BIZNISMENA, Rusa i Arapa

Elitne prostitutke koje rade za uhapšenog makroa Mihaila Maksimovića preselile su se na jadransko primorje i nalaze se na spisku nekih od najtraženijih "jahting dama".
Foto:blic
Kako piše list "Kurir", neke od elitnih prositutki su i dobro poznate javnosti, i sada su "gošće" na jahtama bogatih biznismena, političara i njihovih inostranih partnera...
- Sezona je počela i one uveliko dolaze >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na primorje, gde ih angažuju biznismeni, političari iz susedne zemlje, ali i njihovi inostrani partneri, najčešće Rusi i Arapi - otkrio je izvor.

Foto: youtube
Izvor ovog lista kaže da na primorju godinama ipak najbolje rade devojke "jedne madam iz Beograda", kao i devojke "jedne Crnogorke".
- Mihailove dame su slabije dolazile na Jadran, ali s obzirom na to da je on u pritvoru, počele su da se snalaze - dodaje sagovornik.
„Jahting dame“, kako kaže, retko same ugovaraju posao, jer im ljudi za koje rade ne dozvoljavaju lični kontakt s klijentima. Međutim, prema njegovim rečima, s obzirom na to da godinama već rade isti posao, i same su napravile kanale preko kojih uspevaju da se snađu. Prethodnih godina, prema njegovim rečima, hapšene su dve madam iz Crne Gore.
- Prostitutke ne završavaju iza rešetaka jer bavljenje najstarijim zanatom nije krivično, već prekršajno delo. Najčešće, i to upravo da bi im cena porasla, one se promovišu na malim ekranima - navodi on.
Cene variraju

Sagovornik kaže da među elitnim prostitutkama ima i žena koje su manje poznate javnosti, a koje se uglavnom predstavljaju kao manekenke, ali da su na spisku i doktorke, bankarke, kreatorke.
- Cena im nije ista, a zavisi i od toga da li na jahti provode nekoliko sati ili dana. Šema je ustaljena - na primorje stižu avionom, smeštaju se na jahtu i pristaju na bahanalije. Najčešće se istovremeno iznajmljuje više devojaka - kaže sagovornik i podseća da su pre tri godine u Tivtu s kokainom u gaćicama uhapšene četiri starlete dok su pokušavale da se ukrcaju na jahtu.
Jahting prostitucija i u regionu
Šta se sve događalo ne samo po jahtama, nego ko se sve bavio, ali i koristio usluge prostitutki pokazala je i razotkrivena afera najvećeg lanca elitne prostitucije u Hrvatskoj. U jahting prostituciji na Jadranu uživaju bogati stranci, domaći tajkuni, sportisti i pripadnici podzemlja koji za druženja s ovim damama izdvajaju i po 1.000 evra.

Mnogobrojne devojke iz Hrvatske isti taj posao odrađuju i na inostranim jahtama, pod izgovorom da rade manekenske poslove, a zapravo prodaju svoje telo. Angažuju ih agencije za ‘poslovnu pratnju’, a najmanja dnevna zarada iznosila je 500 evra.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.