DEVOJKA IMALA DEVET KLIJENATA ZA DAN! Najpoznatiji srpski makro otkrio detalje - evo šta se radilo za bakšiš

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021, 08:51

DEVOJKA IMALA DEVET KLIJENATA ZA DAN! Najpoznatiji srpski makro otkrio detalje - evo šta se radilo za bakšiš

Najpoznatiji srpski makro Mihailo Maksimović u ekskluzivnoj ispovesti otkriva detalje svoje bivše profesije.

Otkrio je koliko su zarađivale njegove devojke i šta su za bakšiš morale da urade.

Koliko klijenata je najviše imala neka devojka u jednom danu?

- Skoro je pisano o tome i iskorišćeno je kao naslov kao najvažnija vest u celoj ovoj priči. Desilo se stvarno da je jedna devojka imala 9 klijenata za jedan dan, ali je to retkost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i retke su takve devojke. Uglavnom imaju jednog, dva, ili tri klijenta u toku jedne smene. To su neke norme, ali dešava se da devojke koje izrazito vole seks i svoj posao imaju dosta više od toga. Ipak, 9 je najveći broj.

Koliko je najviše novca devojka dobila za jednu noć?

- Dešavalo se po nekoliko hiljada evra, jedna devojka je sa putovanja donela bakšiš od 10.000 evra. Ne bih voleo da neko pomisli da je to svakodnevica, ali dešavaju se abnormalni bakšiši.

Da li možete da nam odate koje poznate osobe su bile omiljene kod klijenata?

- Pa kako da vam odam to? Vi znate da ja ne govorim o imenima.

Pa bar nam recite prvo slovo?

- Imate prvo slovo u mojoj knjizi, pa možda po tome možete zaključiti. Inače ja sam koristio razne metafore za imena u mojoj knjizi, svako ime nosi svoju metaforu. Ako se ljudi malo zamisle mogu da dođu do zagonetke koja devojka stoji iza kog imena.

Kada ste izašli iz pritvora, da li su vam se javile neke devojke koje su radile za vas?

- Jesu, iskreno javile su mi se mnoge i mnogo mi je drago zbog toga, čak su mi se javile i neke devojke sa kojima sam sarađivao pre 10 i 15 godina. Jedva čekam sve njihove utiske vezano za knjigu. Mnoge su se brinule u početku kakav će biti sadržaj knjige i kakvi će biti moji javni nastupi. Polako se to poverenje vraća i nadam se da će vremenom te devojke shvatiti da ja u stvari i dalje radim za njih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.