DEVOJKA (22) SE RAZNELA RUČNOM BOMBOM! Čitavim kvartom odjeknula DETONACIJA, na mestu tragedije UZNEMIRUJUĆE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEVOJKA (22) SE RAZNELA RUČNOM BOMBOM! Čitavim kvartom odjeknula DETONACIJA, na mestu tragedije UZNEMIRUJUĆE!

Ogromna tuga

Devojka iz Zenice (22) Naida Č. raznela se ručnom bombom, a meštani kompleksa Makovi, gde se tragedija noćas dogodila, sa nevericom dočekali vest o samoubistvu u komšiluku.

Devojka je, iz još nepoznatih razloga, bombu aktivirala sat vremena posle ponoći, a kako se saznaje, bila je sama u stanu.

Meštani Crkvičkog Brda su vidno uznemireni, naročito što je većinu probudio veliki prasak.

 - Čuo se jak udar, poput detonacije! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Odmah sam skočila iz kreveta, budući da sam spavala. Mislila sam najpre da je nešto u 'Željezari' eksplodiralo. Nisam mogla, iskreno, ni pomisliti da je neko aktivirao bombu u svom stanu. Ubrzo su stigli policija i Hitna, a onda sam shvatila da se nešto desilo u našem ulazu - priča meštanka Majkova, inače komšinica stradale Zeničanke.

Aldina Alić, portparol MUP-a ZDK, izjavila je ranije da svi dosadašnji dokazi upućuju na to da se radi o samoubistvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.