DEVOJČICA UBIJENA I BAČENA U KONTEJNER: Slučaj je bio misterija 15 GODINA, dok jedan taksista NIJE PROGOVORIO...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEVOJČICA UBIJENA I BAČENA U KONTEJNER: Slučaj je bio misterija 15 GODINA, dok jedan taksista NIJE PROGOVORIO...

Te kobne večeri šetala je gradom.

Te kobne večeri u septembru 2004. godine 17-godišnja meštanka šetala je gradom kada ju je pijani taksista nasred ulice napao tražeći da mu vrati novac koji je navodno dugovala za vožnju.

Posle 15 godina od ubistva 17-godišnje devojke u Ufi, prestonici ruske republike ublike Baškortostan policija je, konačno, pronašla ubicu i rasvetlila zločin.

Te kobne večeri u septembru 2004. godine 17-godišnja meštanka šetala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je gradom kada ju je pijani taksista nasred ulice napao tražeći da mu vrati novac koji je navodno dugovala za vožnju. Devojka nije imala novca, osim toga, prvi put je videla čoveka.

Shvativši da neće dobiti ono što želi, 32-godišnji taksista se naljutio i počeo da tuče devojku rukama, a kada je pala na tlo šutirao je sve dok nije prestala da pokazuje znake života. Tada je njeno telo bacio u kontejner i pobegao.

Tokom 15 dugih godina, službenici policije pokušavali su da razreše brutalno ubistvo tinejdžerke, a onda su se zaiteresovali za slučaj taksiste koji robija zbog krijumčarenja droge.

Priznao je zločin i sada čeka suđenje za brutalno ubistvo.

Krenuo je da čisti bojler i zanemeo od ŠOKA kada je video šta je sve pronašao u njemu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TINEJDŽERKA JE UBIJENA PRE 15 GODINA I BAČENA U KONTEJNER: Ubicu nisu mogli da nađu sve dok jedan taksista nije uhapšen zbog droge

Izvor: Kurir, 14.Okt.2019

Kobne večeri u septembru 2004. godine 17-godišnja Ruskinja šetala je gradom Ufom kada ju je pijani taksista nasred ulice napao tražeći da mu vrati novac koji je navodno dugovala za vožnju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.