DEVETORO DECE I MUŠKARAC POGINULI U STRAVIČNOJ NESREĆI: U sudaru 17 vozila i kombi sa zlostavljanim mališanima (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 14:14

DEVETORO DECE I MUŠKARAC POGINULI U STRAVIČNOJ NESREĆI: U sudaru 17 vozila i kombi sa zlostavljanim mališanima (FOTO/VIDEO)

Deca su bila u vozilu institucije za zanemarenu i zlostavljanu decu

Devetoro dece i otac jednog stradalog deteta poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se ovog vikenda dogodila na autoc-putu u Alabami.

Kako javlja CNN, među poginulima su 29-godišnji otac i njegova ćerka, stara devet meseci.

Druge žrtve su deca starosti od tri do 17 godina ( 3, 8, 12, 14, 15, dvoje 16, i 17) koja su bila u vozilu institucije za zanemarenu i zlostavljanu decu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i putovala na ranč, saopštila je lokalna policija.

Nesreća se dogodila oko 150 kilometara od Kamp Hila, mesta u kojem se nalazi ranč.

Za volanom vozila u kojem su bila stradala deca bila je direktorka ustanove, koja je upravljala rančem. Nju su, piše CNN, uspeli da izvuku iz vozila.

- Juče je bio izuzetno potresan dan za Alabamu. U tragičnom događaju izgubljeno je 10 života - rekla je državna sekretarka zadužena za komunikaciju s medijima.

#StartYourDay headlines with @Lauren_BNC: Tropical storm Claudette caused a fiery crash in Alabama that killed 9 children and 1 adult. Atlanta woman survives after a tree falls on her car. Watch live: https://t.co/mpKQ1GrIAn pic.twitter.com/13zWpun8F2

— BNC (@BNCNews) June 21, 2021

Nacionalni odbor za bezbednost saobraćaja poslao je na mesto događaja deset istražitelja kako bi zajedno s lokalnom policijom utvrdili šta se dogodilo.

Nine #children, one adult killed in 17-car pile-up #Alabama highway crash https://t.co/sHfjSFVa4B

— CDE News (@CDNewsDispatch) June 21, 2021

Nesreća se dogodila u subotu ujutro po lokalnom vremenu, upravo dok je Alabamom harala tropska oluja Klodet, praćena jakom kišom. U nesreći je sudelovalo 18 vozila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.