DETEKTIV OTKRIO BITNU INFORMACIJU: Evo šta je SUMNJIVO kod jednog prijatelja - ali i šta se dešavalo TOG DANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2022, 12:12

DETEKTIV OTKRIO BITNU INFORMACIJU: Evo šta je SUMNJIVO kod jednog prijatelja - ali i šta se dešavalo TOG DANA

On je potvrdio da se čuo sa svim prijateljima Periše, sem jednog i da su oni prijavili njegov nestanak nakon 4 sata

Nakon vesti da je pronađeno telo Mateja Periša, a potom i njegovog ispraćaja u Beogradu, oglasio se detektiv Braca Zdravković koji je po prvi put otkrio detalje nestanka.

On je potvrdio da se čuo sa svim prijateljima Periša, sem jednog i da su oni prijavili njegov nestanak nakon četiri sata.

Dodao je da je procedura za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odrasle osobe da se u potragu kreće nakon 48h bez obzira da li se radi o našem ili stranom državljaninu, a da je ovo zapravo rekord s obzirom da su krenuli posle 16h.

- Da su policiji rekli da sumnjaju da se on utopio onda bi potraga kreula odmah ili da sumnjaju na ubistvo, a obzirom da nisu znali šta se desilo već da je samo izašao iz kluba sam pretpostavljalo se da je izašao sa nekom devojkom ili tako nešto pa se čekalo - završio je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.