DETE (11) SE BORI ZA ŽIVOT: Psi lutalice brutalno izujedali devojčicu, odvojili joj kožu sa glave

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2022, 00:31

DETE (11) SE BORI ZA ŽIVOT: Psi lutalice brutalno izujedali devojčicu, odvojili joj kožu sa glave

Devojčicu Marinu (11) napali su psi lutalice u Korkinu u Rusiji i ona se trenutno bori za život.

Desetak pasa je izujedalo nesrećnu devojčicu, a napad je zaustavljen tek kada je komšinica lopatom rasterala pse.

Ona je rekla da je napad bio toliko brutalan da devojčica više nije mogla da vrišti i samo je ležala u lokvi sopstvene krvi u dvorištu ispred kuće.

Marina je bila na putu za školu u sredu kada ju je napao čopor od desetak pasa lutalica. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Navodno su je grizli tako nasilno da joj se koža na glavi odvojila od lobanje. Takođe su joj strgnuli jaknu i izgrizli je za ruke i noge, piše "Dejli star".

Srećom, 63-godišnja komšinica po imenu LJudmila je videla devojčicu sa svog prozora i pritrčala u pomoć, ponevši sa sobom lopatu da uplaši pse.

Dozen stray dogs maul and scalp girl, 11, leaving tragic child fighting for lifehttps://t.co/dtfGTJ0IO6 pic.twitter.com/yBwDPxNALK

— Daily Star (@dailystar) February 18, 2022

Rekla je da jednostavno vikanje na životinje ne bi imalo efekta i da je jedini način bio da ih udara lopatom dok ne odu.

Zatim je o stravičnom incidentu obavestila Marininu majku, koja se zove Ekaterina, a ona je pozvala policiju i hitnu pomoć.

- Trenutno je u toku istraga radi utvrđivanja uzroka i okolnosti incidenta. Identifikovani su krivci, iz redova zaposlenih u administraciji Korkinskog okruga, koji su odgovorni za tretman životinja koje žive na teritoriji naselja - navedeno je u saopštenju policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.