DETALJI UŽASA U SMEDEREVU: Osumnjičen da je silovao devojčicu i davao joj kokain, a kad je pokušala da pobegne POČEO JE PAKAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2018, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI UŽASA U SMEDEREVU: Osumnjičen da je silovao devojčicu i davao joj kokain, a kad je pokušala da pobegne POČEO JE PAKAO

Smederevska policija uhapsila je N. T. (48) iz Smedereva zbog sumnje da je pet meseci silovao petanestogodišnju J. P. iz tog grada. On se sumnjiči da je devojčici davao kokain, a potom je i seksualno zlostavljao.

Kako se saznaje, N. T. je maloletnicu upoznao preko društvenih mreža u julu ove godine. Od tada su se viđali u njegovom stanu gde su imali seksualne odnose, ali i zajedno uzimali kokain.

- On je sve snimao svojim mobilnim telefonom. Međutim, nakon jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << seksulanog odnosa devojčica je rekla da ne želi više da ga viđa. On joj je uporno slao preteće poruke kako bi je vratio. Tvrdio joj je da će sve snimke njihovih odnosa objaviti na društvenim mrežama - objašnjava sagovornik blizak istrazi.

U strahu da javnost ne vidi gde je i skim bila J. P. je pristala da nastave da se viđaju u njegovom stanu. Roditelji nesrećne devojčice primetili su da se sa njom nešto čudno dešava.

Ona im je na kraju ispričala ko je i zbog čega ucenjuje. Roditelji su ceo slučaj prijavili policiji. N. T. je uhapšen, a J. P. je dala izjavu o psihičkom i fizičkom zlostavljanju.

Inače, N. T. je privatni preduzenik iz Smedereva. Određeno mu je policijsko zadržavanje, a nakon saslušanja u Tužilaštvu, sudija za prethodni psotupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.