DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U MOLU: Pokušao je da UGASI ženu, ali je BILO PREKASNO?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2019, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U MOLU: Pokušao je da UGASI ženu, ali je BILO PREKASNO?!

Velika porodična tragedija dogodila se u noći između petka i subote u opštini Mol, na severu Banata, kada je kako se sumnja K. L. (58) u porodičnoj kući, suprugu S. L. (47) najpre polio benzinom, a potom zapalio.

Kada je video šta je uradio, K. L. je pokušao da ugasi buktinju u koju je pretvorio svoju ženu, ali u tome, naravno, nije uspeo. Potom je sebi ubrizgao veću količinu insulina, jer je bio dijabetičar, verovatno, očekujući da će tako i sebe uništiti. On se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada nalazi u bolnici, ali ne zbog insulina već zbog opekotina koje je zadobio pokušavajući da spase ono što se spasiti može.

Međutim, u kući se u međuvremenu proširio požar, pa je neko od komšija primetio vatru i pozvao policiju, a nakon njih za ovaj događaj saznali su i vatrogasci i Hitna pomoć, pa je vatra ugašena i sprečeno da kuća potpuno izgori.

- Šta se tačno dogodilo u njihovoj kući i šta je dovelo do ovakve tragedije i surove smrti žene, još nije poznato. Nije poznato da li je žena zapaljena dok je spavala i da li je pre tragedije bilo svađe ili tuče supružnika. Ne znamo da li je ona za života imala povrede, jer su istražitelji zatekli ugljenisano telo, dok K. L. ima opekotine. Više ćemo znati nakon obdukcije tela. Tačno je da je on sebi dao veću količinu insulina - saznaje se od izvora bliskog istrazi.

Mnogo je još nepoznatih detalja ove tragedije koja je potresla Mol i okolinu, a zbog svoje surovosti i severni Banat. Nagađa se i da je K. L. benzin uzeo iz kanistera koji se nalazio u kolima. Istražnim organima možda će sve biti jasnije ako od K. L. uspeju da dobiju izjavu, jer se on sada nalazi u šok sobi Opšte bolnice u Senti. Lekari su mu spasili život, ali još nije u stanju da govori o onom što je učinio.

U njihovoj kući u Molu i tokom popodneva je trajao uviđaj. Komšije su šokirane onim što se dogodilo i nisu želeli javno da komentarišu ovu užasnu tragediju. O K. L. i S. L. lepo su pričali: "Ona je bila spremačica u seoskoj osnovnoj školi, a on je uslužno postavljao svadbarski šator. U ovom delu Bačke organizovao je mnoga svadbena veselja. Nekada je radio u restoranima. Rodom je iz Bečeja, a u Molu je osnovao porodicu. Njih dvoje imaju sina. K. L. je bio vredan, dosta je radio iako je dijabetičar. Mislili smo da lepo žive", a to je i sve što su komšije htele da kažu.

Prema nekim informacijama, oni nisu imali sukoba za koje bi znale socijalne ili druge ustanove, nije bilo prijava policiji za nasilje u porodici, pa nije jasno šta je isprovociralo K. L. da na ovako strašan i surova način usmrti svoju ženu.

K. L. i S. L. imaju sina za kojeg komšije kažu da je fin. dobar i lepo vaspitan mladić. Međutim, kao mogući uzrok ove tragedije spominje se i ljubomora muža, jer je, navodno, S. L. u poslednje vreme izazila sa drugaricama i na društvenim mrežama objavljivala fotografije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.