DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE KOD IVANJICE: Autom u kom je poginula devojčica (17) upravljala devojka BEZ DOZVOLE

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2022, 13:13

DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE KOD IVANJICE: Autom u kom je poginula devojčica (17) upravljala devojka BEZ DOZVOLE

Tinejdžerka A. Đ. (17) preminula je na licu mesta.

Na magistralnom putu Ivanjica - Arilje u mestu Jeremići došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je 17-godišnja devojčica iz Ivanjice izgubila život.

Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo jutros oko 4.15 sati, kada se grupa od šestoro mladih Ivanjičana vraćala iz noćnog izlaska.

Automobilom je upravljala devojka stara 20 godina koja nije imala položen vozački ispit, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potvrđeno je iz MUP-a.

Ona je upravljajući "pežoom" iz za sada neutvrđenih razloga izgubila kontrolu nad vozilo, sletela s puta i prevrnula se.

Osim njih dve u vozilu je bilo još četiri osobe.

Tačan uzrok ove saobraćajne nesreće biće poznati nakon dalje istrage.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.