DETALJI PUCNJAVE U ZAGREBU: Pokušali da pregaze muškarca, pa pucali u njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 11:40

DETALJI PUCNJAVE U ZAGREBU: Pokušali da pregaze muškarca, pa pucali u njega

Lekarska pomoć povređenom muškarcu je pružena u KB Dubrava gde je utvrđeno da je teško povređen

Policija je objavila detalje pucnjave koja se dogodila u subotu oko 16.45 sati u Sesvetama u Ulici Ljudevita Posavskog u Zagrebu, navodi Večernji list.

Na parkiralištu tržnog centra su nepoznati počinioci, koji su se nalazili u dva automobila zagrebačkih registracije, naleteli na 34-godišnjaka i na taj način doveli u opasnost njegov život da bi potom jedan on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njih ispalio hitac iz vatrenog oružja u smeru žrtve. Nakon toga počinioci su se udaljili s mesta događaja.

. Intenzivnom policijskom potragom pronađena su četvorica muškaraca koji su, s obzirom da se dovode u vezu s ovim delima, dovedeni u prostorije policije pa je u toku kriminalističko istraživanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pokušali da pregaze muškarca, pa pucali u njega

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Sep.2021

ZAGREB - Policija je objavila detalje pucnjave koja se dogodila u subotu oko 16.45 sati u Sesvetama u Ulici Ljudevita Posavskog u Zagrebu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.