DETALJI NESREĆE KOD PANČEVAČKOG MOSTA: Mladić i devojka dalje u teškom stanju, vatrogasci sekli vozilo da ih izvuku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2019, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI NESREĆE KOD PANČEVAČKOG MOSTA: Mladić i devojka dalje u teškom stanju, vatrogasci sekli vozilo da ih izvuku!

Šta je tačan uzrok nesreće pokazaće istraga.

Mladić (25) i devojka (19) koji su jutros oko 5.20 sati sleteli automobilom sa Pančevačkog mosta, sa visine od oko 15 metara, i dalje se nalaze u teškom stanju u Urgentnom centru.

- Mladić se nalazi u jedninici intenzivne nege, dok je devojka i dalje na dijagnostici - rekli su iz Urgentnog centra.

Nesreća se dogodila kada je automobil marke "reno klio", kretavši se u smeru ka Borči, probio bankinu na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pančevačkom mostu i survao se sa visine od oko 15 metara u Bulevar despota Stefana, nedaleko od pijace ribolovačke opreme.

Prema rečima očevidaca, nekoliko trenutaka pre same nesreće čulo se škripanje guma od kočenja, a zatim i jak prasak kada je automobil pao na zemlju. Prizor ispod Pančevačkog mosta bio je jeziv, automobil potpuno uništen ili, kako kako kažu oni koji su jutros zatekli na kobnom mestu, "sravljen sa zemljom".

Nekoliko ekipa vatrogasne službe sekli su vozilo kako bi izvukli mladića i devojku koji su u teškom stanju prevezeni u Urgentni centar.

IRONIJA U PUNOM SJAJU: Kombi pun droge vredne 200 miliona se zakucao u POLICIJSKI AUTO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.