DETALJI EKSPLOZIJE U BEOGRADU Bomba ubila psa i oštetila kuću, JOŠ SE TRAGA ZA NAPADAČEM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2019, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI EKSPLOZIJE U BEOGRADU Bomba ubila psa i oštetila kuću, JOŠ SE TRAGA ZA NAPADAČEM!

Rasvetljavanje detalja stravične eksplozije koja je juče odjeknula u dvorištu kuće Ivana K. (30) u beogradskom naselju Jajinci je u toku i policija intenzivno radi na identifikaciji muškarca koji je bacio ručnu bombu.

Geleri eksploziva ubili su psa koji je lažao u dvorištu i uništili parkirani automobil, dok je troje dece koje žive u kući, srećom, nepovređeno.

Nepoznati muškarac je preksinoć oko dva sata posle ponoći aktivirao i bacio ručnu bombu u dvorište >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ivana K. (30) u Ulici Vukosave Oljače u Jajincima.

Kako se saznaje, u eksploziji je ubijen pas koji je ležao u dvorištu, a geleri bombe su oštetili automobil marke "mercedes" koji je bio parkiran kao i zidove kuće.

Kako su mediji preneli, vlasnik kuće je otac troje dece i bavi se nekretninama. Srećom izbegnuta je veća tragedija, a mališanu su, osim pretrpljenog straha, prošli bez povreda.

Policija je odmah po prijavi izašla na teren i uradila uviđaj kom je prisustvovala i spacijalna jedinica kako bi utrvrdila kog tipa je eksploziv koji je bačen.

Očekuje se da policija uzme snimke sa nadzornih kamera u okolini kuće i razgovara sa vlasnikom ali i komšijama koji žive u blizini, kako bi se došlo do identiteta bombaša i rasvetilo motiv za ovakav napad.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.