DETALJI DRAME U VELIKOJ PLANI: DETE nam je javilo da je čovek sa KALAŠNJIKOVIM upao u školu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI DRAME U VELIKOJ PLANI: ''DETE nam je javilo da je čovek sa KALAŠNJIKOVIM upao u školu''

Detalji drame u srednjoj Ekonomsko-ugostiteljskoj školi u Velikoj Plani.

- Dete naše koleginice, koje pohađa Srednju ekonomsko-ugostiteljsku školu, poslalo je mami poruku da je 'neki čovek uleteo sa kalašnjikovim' u školu i počeo da puca i da su njih đake potom izbacili napolje.

Ovim rečima dramu koja se dogodila u srednjoj školi u Velikoj Plani danas popodne, kada je naoružani muškarac otvorio vatru iz automatskog oružja želeći da izazove talačku situaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opisuje radnica iz obližnje apoteke.

Kako kaže, ona nije čula pucnje, ali je čula kada je projurila hitna pomoć.

- Mi zaista nismo čuli nikakve pucnje, a da se nešto dešava shvatili smo kada je koleginicino dete poslalo poruku da je neki čovek ušao u školu i počeo da puca iz "kalašnjikova". Znamo da su odmah evakuisali decu, što je potvrdilo i dete koje je reklo da su sada svi napolju bez jakni. Čuli smo kada je projurio sanitet hitne pomoći a ostalo smo saznali iz vesti - kaže šokirana radnica jedne apoteke u toj ulici.

Prava drama, podsetimo, odigrala se u srednjoj školi kada je Goran T (46), navodno psihički bolesnik, uleteo naoružan u srednju školu i otvorio vatru. Srećom, niko nije povređen, a savladao ga je profesor fizičkog iz ove škole, Slavoljub Stojadinović.

Kod pomahnitalog pucača pronađeni su još i ručna bomba, pištolj i eksploziv. Prve informacije, kako su preneli mediji, ukazuju da je u pitanju psihički poremećena osoba koja je htela da napravi talačku situaciju u školi kako bi joj se obratio predsednik države ili ministar unutrašnjih poslova.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija sa komentarom "pucnjava se upravo dogodila u mojoj školi" usnimljena navodno na licu mesta, na kojoj se mogu videti učenici škole ispred objekta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.